Makers

Als producerend festival draagt Circusstad Festival bij aan de ontwikkeling van jong talent en nieuwe makers en daarmee het circusgenre in Nederland. Samen met onze partners bouwen wij aan sterke ketens voor talentontwikkeling en makerschap.

Met opdrachten, coproducties en ruimte voor experiment bieden we jonge makers op verschillende niveaus kansen om een nieuwe stap in hun ontwikkeling te zetten en hun ideeën met het publiek te delen. In alle trajecten wordt ondersteuning geboden op artistiek en zakelijk vlak.

Open Calls

1 (2)
Circunstruction 12
PHOTO-2023-10-24-12-16-37

Circunstruction

Circunstruction helpt alumni de eerste stap als maker te zetten door een eigen voorstelling te maken: van idee naar concept naar voorstelling.

Co-Producties

Ieder jaar voert Circusstad Festival diverse co-producties uit met jonge Nederlandse gezelschappen. Wij zoeken naar projecten die passen bij de signatuur van Circusstad Festival.

Dutch Circus Showcase

De Dutch Circus Showcase is een tweedaags evenement tijdens Circusstad Festival waarbij (inter)nationale programmeurs, producers en impresario’s worden uitgenodigd om nieuw professioneel talent te scouten.

FPK New makers track

Met steun van het Fonds Podiumkunsten kunnen we Nieuwe Makers begeleiden in een tweejarig traject, gericht op de ontwikkeling van makerschap.

nl_NL

Tickets

Ga naar de inhoud