Wanneer is Circusstad Festival 2021?
Van 1 t/m 9 mei 2021.

Wanneer start de kaartverkoop?
Op donderdag 25 maart 2021 maken wij het complete programma bekend.

Waar vindt Circusstad Festival 2021 plaats?
Op het Schouwburgplein, in Theater Rotterdam en op vele andere buitenlocaties. Bij start kaartverkoop maken wij alle locaties bekend. Kijk onder het kopje locaties voor exacte adressen (niet up-to-date).

Hoe bereik ik Circusstad Festival?
Kom vooral met de trein of openbaar vervoer. Het festivalterrein ligt praktisch naast het Centraal Station en er stoppen vele trams, metro’s en bussen in de buurt. Bekijk voor meer informatie de pagina Bereikbaarheid.

Waar kan ik tickets kopen?
Kaartjes zijn online via deze website te bestellen en verkrijgbaar bij de kassa op het festivalterrein. 

Wat kost Circusstad Festival eigenlijk?
Het festivalterrein is vijf dagen lang vrij toegankelijk. Sommige workshops en sommige voorstellingen zijn gratis bij te wonen, voor de producties in Theater Rotterdam, De Doelen en alle tenten op het Schouwburgplein geldt een entreeprijs variërend van € 5,- tot maximaal € 25,- per ticket. 

Wat is de minimale leeftijdsgrens?
Circusstad Festival kent geen strikte leeftijdsgrenzen. Circusstad Festival is voor iedereen even boeiend. Mocht een huilbui onverwacht meester maken van jouw kind, dan is het fijn buiten het theater of tent de gemoederen te sussen.

Is Circusstad Festival te bezoeken in een rolstoel?
Jazeker. We hebben voor elke voorstelling rolstoelplaatsen beschikbaar. Indien rolstoelbegeleiding is gewenst, laat het ons vooraf weten.

Kun je te laat komen bij een voorstelling?
Na aanvang  is er geen toegang meer mogelijk. Circus vereist een hoge concentratie bij de artiesten. Ons verzoek is daarom om minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Is het toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen?
Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te brengen en te nuttigen op het festivalterrein.

Is er horeca aanwezig op het festivalterrein?
Onze CircoBistro is doorlopend geopend voor alle denkbare drankjes. Je kunt er tevens lunchen, borrelen en dineren – zowel binnen als op het riante terras. Kinderen komen aan hun trekken bij de ijscokar en de poffertjeskraam, elders op het festivalterrein. (niet up-to-date ivm coronamaatregelen)

Wordt er alcohol geschonken bij Circusstad Festival?
Alcohol mag op het festivalterrein uitsluitend worden genuttigd bij CircoBistro, binnen de grenzen van het evenemententerrein tijdens openingsuren. Aan minderjarigen verkopen wij uiteraard geen alcohol.

Mogen er foto’s worden gemaakt tijdens een voorstelling?
Camera’s zijn tijdens de voorstellingen geen strak plan. Terwijl je zit te spelen met je toestel, mis je net die spannende scène. Tijdens een sneak preview, buitenact of workshop mag alles op beeld worden vastgelegd.

Wat is de Photo Booth?
Voor de leukste selfies -als acrobaat of jongleur- verwijzen we graag door naar de photo booth op het festivalterrein in de gele kiosktent. 

Is je vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op via info@circusstad.nl.