FAQ

FAQ

Kom naar het Circusstad Festival 2024 in Rotterdam! Dit vijfdaagse evenement vindt plaats van 1 tot en met 5 mei en biedt een gevarieerd programma voor jong en oud. Het festival vindt plaats op het Schouwburgplein.

Na aanvang  is er geen toegang meer mogelijk. Circus vereist een hoge concentratie bij de artiesten. Ons verzoek is daarom om minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Waarschijnlijk zijn je tickets in je spambox terecht gekomen. Ook daar niet gevonden? Stuur een mail naar kassa@circusstad.nl.

Het Circusstad Festival is gratis toegankelijk! Geniet van de verschillende voorstellingen en activiteiten die gedurende het festival plaatsvinden, van adembenemende acrobatiek tot kleurrijke clownacts en alles daartussenin. Houd er wel rekening mee dat er voor sommige voorstellingen een kaartje gekocht dient te worden.

Dit festival is geschikt voor alle leeftijden. Beleef samen met je hele gezin de magie van het circus en ontdek nieuwe talenten. 

Het weer in mei is meestal aangenaam, maar het kan ’s avonds wat fris worden. Ons advies is dan ook om je gelaagd te kleden, zodat je altijd lekker warm blijft tijdens de voorstellingen.

Of je nu binnen of buiten wilt genieten van de voorstellingen, er is voor elk wat wils. Zelfs als het regent, hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn genoeg binnenvoorstellingen om van te genieten.

Bij Circusstad Festival accepteren we alleen PIN-betalingen. Zo kun je snel en gemakkelijk betalen voor je kaartjes en je favoriete snacks en drankjes.

We willen graag dat iedereen kan genieten van het festival, daarom is het evenement rolstoeltoegankelijk. Let wel op, niet alle voorstellingen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bekijk onze programmering om te zien welke shows wel toegankelijk zijn.

Heb je vragen over het festival? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@circusstad.nl of via DM op social media. Ons team helpt je graag verder!

Je kunt Circusstad Festival bereiken met de fiets, openbaar vervoer en de auto. Wil je met de auto komen? Raadpleeg dan Google Maps of je navigatiesysteem voor de meest accurate route. Parkeer je auto op een van de vele parkeerplaatsen in de buurt van het festivalterrein en loop gemakkelijk naar het festival.

Liever met het openbaar vervoer? Check dan 9292ov.nl voor het meest actuele reisadvies.

Het kan voorkomen dat bepaalde voorstellingen al van tevoren zijn uitverkocht op onze website, vanwege de populariteit of beperkte capaciteit. Echter, we houden altijd enkele kaarten achter om aan te bieden bij de kassa’s op het festivalterrein. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om langs te komen en te kijken of er nog kaartjes beschikbaar zijn. Wie weet heb je toch nog de kans om te genieten van de voorstelling waar je zo naar uitkeek! Let er wel op dat deze kaarten vaak snel weg zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Tijdens Circusstad Festival geniet je niet alleen van top Voorstellingen, lekkere drankjes en een gezellige sfeer, maar ook van een schoon festivalterrein! We dragen graag ons steentje bij aan een duurzame toekomst, en
daarom werken we met een slimme statiegeldregeling.
Hoe werkt het statiegeld?
Bij Circusstad betaal je 50 cent statiegeld per drankje, ongeacht of het glas, blik of hardcup is.
Geen zin om met een glas te sjouwen?
Ruil het dan in voor een statiegeld token bij Circ Circulair of de CircoBistro bar.
Klaar met drinken?
Lever je glaswerk, hardcup beker of blikje in bij Circ Circulair, of de CircoBistro bar en ontvang je statiegeld terug.
Je kunt je statiegeld ook doneren aan Circusstad Festival!
Zo help je ons om in de toekomst nog meer te doen voor duurzaamheid.
CIRC CIRCULAIR IS OOK ONS INZAMELPUNT VOOR AFVAL, BESTEK
EN BORDEN. HIER SCHEIDEN WIJ ALLES.
Zo verminderen we onze ecologische voetafdruk en zorgen we samen voor een schonere planeet.
We hopen dat alles duidelijk is!
Vragen? Kom gerust langs bij Circ Circulair of de CircoBistro bar. We helpen je graag!

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te brengen en te nuttigen op het festivalterrein.

Alcohol mag op het festivalterrein uitsluitend worden genuttigd bij CircoBistro, binnen de grenzen van het evenemententerrein tijdens openingsuren. Aan minderjarigen verkopen wij uiteraard geen alcohol.

Camera’s zijn tijdens de voorstellingen geen strak plan. Terwijl je zit te spelen met je toestel, mis je net die spannende scène. Tijdens een sneak preview, buitenact of workshop mag alles op beeld worden vastgelegd.

en_US

Tickets

Skip to content