Online kaarten

Kaarten voor Circusstad Festival 2022 koop je eenvoudig via de webshop onder het kopje programma. In het programma klik je op ‘meer informatie’ om in de detailpagina te komen van het event dat je wilt bezoeken. Onder het kopje ‘selecteer datum’ kies je de voorstellingsdatum en tijd van desbetreffende voorstelling. Vervolgens klik je op ‘Koop tickets’. Je kiest nu hoeveel tickets je wilt afnemen. Je kunt nu verder winkelen of afrekenen. Om af te rekenen moet je inloggen (als je al een account hebt en nog niet bent ingelogd) of een account aanmaken.

Account aanmaken
Om kaarten online te kunnen kopen, moet je een account aanmaken. Klik op het menu-icoon rechtsboven op de website en klik op ‘Login’.  Heb je nog geen account, klik dan op de link ‘registreer je als je nog geen account hebt’. Voer je gegevens in en klik op ‘Registreren’. Je ontvangt een mail ter verificatie. Tickets en servicemails ontvang je op dit mailadres. Je kunt bij het aanmaken van je account je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Gegevens kun je altijd inzien en aanpassen door in te loggen.

Inloggen
Als je al een account hebt kun je inloggen onder het kopje ‘login’ in het menu rechtsboven in de site. Je kunt inloggen door je mailadres en wachtwoord in te voeren of inloggen met je Google- of Facebookaccount. Je kunt ook snel en eenvoudig zonder account online kaarten kopen door alleen je e-mailadres in te vullen.

Online betaalwijzen
Je kunt online op twee manieren betalen:
iDeal
Creditcard (Mastercard of Visa).

aan de kassa

Tijdens Circusstad Festival 2022 zijn kaarten ook te koop op het festivalterrein op het Schouwburgplein. Het hele festivalterrein is PIN-Only.

Openingstijden kassa festivalterrein
wo 4 mei 11:30 — 20:30 uur
do 5 mei 11:30 — 21:30 uur
vr 6 mei 11:30 — 18:30 uur
za 7 mei 11:30 — 22:30 uur
zo 8 mei 11:30— 16:30 uur

Kassa Circusstad Gala (Nieuwe Luxor Theater)
vr 6 mei 19:30 — 20:30 uur

Start kaartverkoop
De kaartverkoop van Circusstad Festival 2022 is gestart. Een deel van de voorstellingen op het Schouwburgplein van Circusstad Festival 2022 zijn gratis toegankelijk.