Online kaarten kopen

Kaarten voor Circusstad Festival 2020 koop je eenvoudig via de webshop onder het kopje programma. In het programma klik je op ‘meer informatie’ om in de detailpagina te komen van het event dat je wilt bezoeken. Onder het kopje ‘selecteer datum’ kies je de voorstellingsdatum en tijd van desbetreffende voorstelling. Vervolgens klik je op ‘Koop tickets’. Je kiest nu hoeveel tickets je wilt afnemen. Je kunt nu verder winkelen of afrekenen. Om af te rekenen moet je inloggen (als je al een account hebt en nog niet bent ingelogd) of een account aanmaken.

Account aanmaken
Om kaarten online te kunnen kopen, moet je een account aanmaken. Klik op het menu-icoon rechtsboven op de website en klik op ‘Login’.  Heb je nog geen account, klik dan op de link ‘registreer je als je nog geen account hebt’. Voer je gegevens in en klik op ‘Registreren’. Je ontvangt een mail ter verificatie. Tickets en servicemails ontvang je op dit mailadres. Je kunt bij het aanmaken van je account je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Gegevens kun je altijd inzien en aanpassen door in te loggen.

Inloggen
Als je al een account hebt kun je inloggen onder het kopje ‘login’ in het menu rechtsboven in de site. Je kunt inloggen door je mailadres en wachtwoord in te voeren of inloggen met je Google- of Facebookaccount.

Online betaalwijzen
Je kunt online op twee manieren betalen:
iDeal
Creditcard (Mastercard of Visa).

AAn de kassa kaarten kopen

De kassa van Circusstad Festival is alleen geopend tijdens het festival van 29 april t/m 3 mei. Tickets voor de workshops zijn uitsluitend aan de kassa verkrijgbaar op de dag zelf. Je kunt op het festivalterrein van Circusstad Festival alleen met PIN betalen.

Openingstijden kassa festivalterrein
woensdag 29 apr – 12:00 tot 19:30 uur
donderdag 30 apr – 12:00 tot 21:00 uur
vrijdag 1 mei – 12:00 tot 21:30 uur
zaterdag 2 mei – 12:00 tot 20:30 uur
zo 3 mei – 12:00 tot 16:15 uur

Start kaartverkoop
De voorverkoop voor de eerste vier internationale voorstellingen in Theater Rotterdam, Chapiteau en De Doelen begint op zondag 16 februari. Het complete programma is bekend op donderdag 26 maart. Tickets voor de workshops zijn alleen op de dag zelf te koop aan de kassa op het festivalterrein.