Chica Chica

Circobistro

do 2 mei

Chica Chica
Muziek

Chica Chica is een spannende formatie opgericht door bassiste Judith Renkema. Gedreven door haar verlangen om te reizen te midden van de pandemie schreef ze melodieën waarmee ze haar eigen wereld kon creëren en zo toch het gevoel kreeg onderweg te te zijn. Psychedelische cumbiaplaten, exotische film scores en disco grooves vormen de basis voor deze muzikale cocktail.

Bij een live show worden onstuimige wah-wah en surfgitaren schaakmat gezet door de altijd melodische baslijnen en soepele ritmes als backdrop. Met deze sound wekt dit viertal de nieuwsgierigheid van de toeschouwer en wordt die ook ingelost: Zo staat het publiek aan het begin van de show nog voorzichtig met de heupen te wiegen en is aan het einde van de set een dansende menigte. Na het uitbrengen van een paar succesvolle singles waren ze deze zomer een graag geziene gast op zomerfestivals zoals Mañana Mañana, Into the Woods, RAUW Rotown en Vondelpark. 20 oktober zal hun lang verwachte debuut plaat uitkomen en spelen ze een album release tour in de Cinetol (Amsterdam), Paard (Den Haag) en de Paradox (Tilburg).

Gratis

Selecteer een dag om de beschikbare tijden te zien.

Locatie

Circobistro
Schouwburgplein, Rotterdam

Toegankelijkheid

Voor het reserveren van rolstoelplekken verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via het e-mailadres. kassa@circusstad.nl

Credits

Deel deze pagina:

Uitgelichte voorstellingen

Pss Pss - Compagnia Baccalá ©Geri Born
Info & Tickets
Raven - Still Hungry ©Andy Phillipson
Info & Tickets
The Weight of water - Panama Pictures ©Rob Hogeslag
Info & Tickets
nl_NL

Tickets

Ga naar de inhoud