Susanna X Luna

Coil
Susanna X Luna

Twee vrouwen onderzoeken hun behoefte aan verbinding en begrip door hun disciplines samen te voegen. Susanna brengt haar cyrwheel en Luna haar viool. Wat ons als duo samenbrengt zijn de onontgonnen verbindingen tussen onze kunstvormen. Wij willen ontdekken hoe we onze disciplines met elkaar kunnen verweven en zo gelijkwaardig op het podium kunnen staan.

Wanneer mensen uit verschillende omgevingen elkaar ontmoeten, ontstaan er mogelijkheden voor nieuwe verbindingen. Interacties die kunnen inspireren en verrijken, maar ook botsen en ons confronteren met iets nieuws en mogelijk angstaanjagends. Deze kunnen kanten van uw eigen gedrag weerspiegelen waarvan u zich misschien nooit had gerealiseerd dat ze er waren.

Onze wens is dat het publiek de worstelingen, de “A-ha!” momenten en golven van verbinding tussen ons door het stuk. Omdat we uit twee verschillende kunstvormen komen, hebben we verschillende ervaringen en verwachtingen over creatieve processen en dit leidt soms tot misverstanden en frustraties. Alleen door openlijk te communiceren en naar onze verschillende opvattingen te luisteren, kunnen we door deze situaties heen komen. Tijdens onze show willen we een ruimte creëren waar het publiek ook in deze kwetsbare gemoedstoestand kan komen en hen kan inspireren om daar te blijven als ze het theater verlaten.

Meer Circunstruction

nl_NL

Tickets

Ga naar de inhoud