Lily Schlinker & Janick Kremer

Kaleiding
Lily Schlinker & Janick Kremer

Met Kaleiding duik je in een nieuwe, vertraagde dimensie waar twee/vier lichamen botsen en onderzoek je hoe de focus naar beneden kan worden getrokken in een partneracrobatische voorstelling.

Het idee van deze show is om het publiek een nieuw perspectief te geven op de klassieke circusdiscipline. Met de spiegels onder ons en het gebruik van licht zullen we de delen van het lichaam en de beweging van de basis benadrukken waar niet vaak naar gekeken wordt. Doordat je als toeschouwer de mogelijkheid hebt om te beslissen of je in de spiegel kijkt of rechtstreeks naar de artiesten, wordt het een studie van het menselijk lichaam.

Wij willen communiceren over het belang van perspectief. In elke uitdagende situatie in het leven kan het een kans zijn om vanuit de tegenovergestelde richting naar het onderwerp te kijken, wat nieuwe ideeën, nieuwe perspectieven en een beter begrip voor de andere kant kan opleveren. We willen dat het publiek het theater verlaat met een breder begrip van hoe een acrobatische voorstelling van een partner eruit kan zien. De symmetrie waarmee we spelen kan het publiek in een bijna meditatief gevoel brengen. Met Kaleiding willen we het publiek even laten ontsnappen aan de snelle digitale wereld en met een vertraagd gevoel van gemak laten vertrekken.

Meer Circunstruction

nl_NL

Tickets

Ga naar de inhoud