Harvey Cobb

Pink Boots and An Alcoholic Sock Puppet
Harvey Cobb

‘Pink Boots and An Alcoholic Sock Puppet’ maakt gebruik van de disciplines jongleren, komedie en theater. Ik geloof dat elke show een gesprek is tussen het publiek en de artiest, maar misschien weet het publiek het niet, ik wil dat ze het weten. Ik wil een stuk maken waarbij het publiek zich betrokken voelt en beseft dat ze een rol te spelen hebben. Ik wil dat ze zich afvragen wat het is om publiek te zijn, net zoals ik me afvraag wat het is om een artiest te zijn.

Ik ga mijn relatie met mijn publiek onderzoeken. Wat willen wij van elkaar? Wat hebben wij van elkaar nodig? Ben ik er voor het publiek of is het andersom? Wat verwachten ze als ze gaan zitten kijken? Ik wil graag met deze verwachtingen spelen en vragen hoe ik de verwachtingen van het publiek kan gebruiken om hen te verrassen, verwarren, bevredigen en entertainen.

Persoonlijk heb ik een haat-liefdeverhouding met mijn publiek. Ik ben dol op ze, ik zou dit niet kunnen doen

geweldig werk zonder hen, maar soms zijn ze de ergste. Als lafaards in het donker zitten en mij veroordelen terwijl ik ze alles geef wat ik kan, biddend voor hun goedkeuring.

Meer Circunstruction

nl_NL

Tickets

Ga naar de inhoud