Oproep: crew gezocht voor Circusstad Festival 1-5 mei 2024

Hé Circus (stad festival) fans! 

We zijn momenteel hard bezig met de voorbereidingen voor deze komende editie, Kom jij ons helpen? Meld je aan via deze link

Dus, wat staat je te wachten? 

Bereid je voor op spannende optredens op verschillende locaties in de stad, duik in workshops en masterclasses, ontspan op ons gezellige terras en geniet van een groot aantal nevenactiviteiten. Kijk voor meer informatie over de line-up van dit jaar op onze website: https://circusstad.nl/ 

Voor deze editie zijn we op zoek naar een dynamisch team van gepassioneerde mensen om te helpen met publieksbegeleiding, kaartverkoop, flyeren en een handje helpen in de bar/keuken. Nieuw dit jaar is ons GreenTeam, we streven naar een zero waste festival en daar hebben we jouw hulp bij nodig. 

Het festival vindt plaats van 1 tot en met 5 mei op en rond het Schouwburgplein in Rotterdam en in onder andere in het Oude Luxor, de Doelen, Theater Rotterdam en de Laurenskerk. 

We vragen om een zo groot mogelijke beschikbaarheid, bij voorkeur voor drie shifts. In ruil daarvoor bieden we een shiftvergoeding van €50 voor ongeveer 6,5 uur, een festival t-shirt, een bidon, heerlijk eten en drinken tijdens je shift (lunch voor vroege shifts en avondeten voor late shifts), en gratis toegang of korting op spannende optredens (afhankelijk van beschikbaarheid)! 

Om je aan te melden, vul je het formulier in via deze link. Houd er rekening mee dat de tijden kunnen veranderen, maar we zullen dit van tevoren met je overleggen. 

Heb je speciale beschikbaarheid, vragen of iets dat je wilt delen? Vermeld het gerust in het opmerkingenveld onderaan het formulier. 

Heb je vrienden, familie of kennissen hebt die graag met ons mee zouden willen doen? Stuur deze pagina naar hen door en vraag hen het formulier in te vullen. 

We zijn ontzettend enthousiast over deze aankomende editie en we hopen zo veel mogelijk van jullie daar te zien! 

Tot snel! 

Meer nieuws

Circusstad Gala | Circa | © Jona Harnischmacher
Lees verder
The Weight of water - Panama Pictures ©Rob Hogeslag
Lees verder
FB banner@4x
Lees verder
nl_NL

Tickets

Ga naar de inhoud