Circusstad Festival: Mis deze pareltjes niet!

Tromgeroffel en confettikanonnen klaar, want over 2 weken barst Circusstad Festival los in Rotterdam! Van 1 tot en met 5 mei 2024 verandert het centrum van Rotterdam in een bruisende circuswereld, waar jong en oud kunnen genieten van adembenemende voorstellingen, avontuurlijke workshops en verrassende activiteiten.

Dit jaar belooft het festival een editie te worden zoals nooit tevoren. Met internationale succesvoorstellingen zoals Circa, Compagnia Baccalà en Still Hungry op het programma, staat er gegarandeerd spektakel voor het hele gezin.

Mis deze pareltjes van Circusstad Festival niet!

Humans 2.0
Circa

1 & 2 mei 2024

Humans 2.0 belooft een onvergetelijke avond te worden met verbluffende acrobatiek, waanzinnige stunts en adembenemende luchtacts. De getalenteerde artiesten van Circa verkennen de grenzen van het menselijk lichaam met ongelooflijke kracht en precisie.

Mis deze unieke voorstelling niet! Ervaar hedendaags circus van het allerhoogste niveau.

Humans 2.0 wordt overal ter wereld met lovende recensies en staande ovaties overladen. Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu je tickets en geniet van dit acrobatische meesterwerk!

Enkel te zien in Nederland tijdens Circusstad Festival

2 clowns springend in de lucht met 2 jongleerballen boven hun hoofd voor een grijze muur.

Pss Pss
Compagnia Baccalà

Laat je betoveren door de poëtische clownerie van Compagnia Baccalà in “Pss Pss”. Deze ontroerende voorstelling gaat over vriendschap en verbinding, en zal je meenemen op een reis vol humor, verwondering en speelse circusacts.

Ontdek de kracht van moderne clownerie en sluit deze topclowns voor altijd in je hart.

The weight of water
Panama pictures

In “The Weight of Water” betovert Panama Pictures de Rotterdamse haven met een wervelende dans op een drijvende trap. Zes acrobaten balanceren op de rand van het mogelijke, terwijl livemuziek de spanning opvoert.

Een metafoor voor onze wankelende wereld, waar politici discussiëren terwijl wij op de drempel van de toekomst staan.

Laat je meevoeren door dit poëtische spektakel!

Glorious Bodies
Circumstances

Verouderen in de spotlights? De voorstelling “Glorious Bodies” bewijst dat leeftijd geen beperking is. Zes acrobaten tussen 55 en 67 jaar verleggen hun grenzen in deze unieke mix van klassiek en hedendaags circus.

Laat je inspireren door hun kracht en veerkracht!

Raven
Still hungry

Het vrouwelijke collectief Still Hungry daagt je uit met hun voorstelling “Raven” – een verrassende en ontroerende kijk op het moderne moederschap. Verwacht een mix van acrobatiek en storytelling die je aan het denken zet over werkende moeders en de kracht van vrouwen in het circus.

Deze voorstelling laat je achter met nieuwe inzichten. Mis het niet!

Circusstad Gala: Dé niet-te-missen avond vol circusmagie in het Luxor Theater!

Op vrijdagavond 3 mei schittert het Circusstad Gala in het prachtige Luxor Theater. Stap binnen in de wonderlijke wereld van hedendaags circus en zet jezelf schrap voor een avond die je niet snel zult vergeten.

De sterren van het moderne circus in Rotterdam:

  • Internationale toptalenten: Laat je betoveren door de absolute crème de la crème van het moderne circus, met artiesten die de grootste podia ter wereld hebben veroverd.
  • Een vleugje magie: Ervaar de unieke energie van circus, voel de passie in iedere act, en laat je meevoeren door de onweerstaanbare verwondering

Ons programma is groot, divers en strekt uit over het Schouwburgplein, meerdere theater zalen, Maritiem Museum en zelfs de Laurenskerk!
Kijk op onze programma pagina voor het volledige overzicht:

We barsten van het enthousiasme! Het Schouwburgplein staat klaar om te worden getransformeerd tot een bruisend paradijs vol plezier, verrassingen en onvergetelijke momenten voor jong en oud.

Maak je klaar voor een wervelwind van muzikale acts, avontuurlijke workshops, en sfeervolle terrassen met heerlijke hapjes en drankjes. Geniet van de sfeer, en creëer herinneringen die lang bijblijven. 🎡🎠

Wees erbij! Tickets vliegen de deur uit, dus haal die van jou nu via onze website. 🎟️

Tot snel!

P.S. Vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

Meer nieuws

Circusstad Gala | Circa | © Jona Harnischmacher
Lees verder
The Weight of water - Panama Pictures ©Rob Hogeslag
Lees verder
© Jona Harnischmacher
Lees verder
nl_NL

Tickets

Ga naar de inhoud