Circusstad Festival 2024: Een onvergetelijke ervaring vastgelegd in beeld!

De elfde editie van Circusstad Festival was een doorslaand succes! Duizenden bezoekers genoten van een geweldige gala avond, adembenemende voorstellingen, spraakmakende acts en een bruisende festivalsfeer. En het goede nieuws is: de eerste foto’s van deze editie staan nu online!

Bekijk de eerste foto’s nu!

Benieuwd naar de hoogtepunten van Circusstad Festival 2024? Neem dan snel een kijkje op onze fotpagina: circusstad.nl/fotos/ Hier vind je een selectie van de mooiste momenten, vastgelegd door onze fotografen.

Blijf op de hoogte!

Houd onze website en social media in de gaten, want we voegen regelmatig nieuwe foto’s toe. En binnenkort verschijnt ook de aftermovie, waarin je de unieke sfeer van Circusstad Festival 2024 nog eens kunt herbeleven.

Dankjewel!

We willen alle bezoekers, artiesten, vrijwilligers en partners bedanken voor hun bijdrage aan deze fantastische editie van Circusstad Festival. Jullie hebben er samen een onvergetelijke ervaring van gemaakt!

Tot volgend jaar!

We kijken nu al uit naar Circusstad Festival 2025. Hopelijk zien we jullie dan weer terug op en rond het schouwburgplein!

©header: Jona Harnischmacher

Meer nieuws

Screenshot 2024-06-07 174837
Lees verder
The Weight of water - Panama Pictures ©Rob Hogeslag
Lees verder
FB banner@4x
Lees verder
nl_NL

Tickets

Ga naar de inhoud