Terms and Conditions

– Bij de betreding van het festivalterrein stem je ermee in, dat je op beeld- en/ of geluidsdragers kan worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen.

– Aangekochte tickets voor het festival kunnen niet geretourneerd of omgeboekt worden.

– Na aanvang van de voorstelling is er geen toegang meer mogelijk. Circus vereist een hoge concentratie bij de artiesten. Ons verzoek is daarom om minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

– We houden ons festivalterrein graag schoon. Het is een kleine moeite afval te deponeren in één van de prullenbakken.

– Betreding van het evenemententerrein geschied op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van het bezoek.

– Deelname aan workshops of andere activiteiten op het festivalterrein geschied op eigen risico.

– Schade of verlies van eigendommen is voor eigen risico, de organisatie stelt zich hier niet voor aansprakelijk.

– Zonder toestemming van de organisatie is het verboden om in wat voor vorm dan ook goederen te verkopen op het evenemententerrein.

– Het is verboden om reclamematerialen uit te delen, tenzij hiervoor toestemming is gegeven door de organisatie. Schoonmaakkosten zullen worden verhaald op de desbetreffende aanbieder.

– Ten allen tijde ben je verplicht de aanwijzingen van de beveiliging en medewerkers op te volgen.

Klachten:

Heb je een negatieve ervaring in verband met overlast, onveilige situatie op het festivalterrein, onheuse bejegening of anderszins, meld dat dan s.v.p. via een mail aan info@circusstad.nl

en_US

Tickets

Skip to content