Jongste Makers

Schouwburgplein
Arena

do 2 mei, vrij 3 mei, za 4 mei

Jeugdcircus

Jongste Makers

Diverse jeugdcircussen uit het hele land laten zich zien in korte voorstellingen op het Schouwburgplein. Met dit jaar bijdragen van: Circus Amersfoort, jeugdcircus Atleta, Circuswerkplaats Boost, Acrodoorn en de Extreminies van Circus Rotjeknor.

 

Circuswerkplaats Boost

Circuswerkplaats Boost heeft al 20 jaar een jeugdcircus, de Boostschool!

Ruim 200 leerlingen hebben wekelijks les in onze eigen karakteristieke studio in Amsterdam.

De Boostschool vormt elk jaar een voorstellingsgroep die een circustheatervoorstelling maakt, tijdens Rotterdam circusstad zullen we een aantal acts uit onze laatste voorstelling tonen met eenwieleren, acrobatiek en luchtwerk.

De voorstelling ’13 zussen te veel’ vertelt het verhaal over één jongetje met 13 zussen, en ja dat is echt te veel!
Maar niet alleen droomt het jongetje over een rustiger leven zonder door allerlei hoepels te moeten springen, ook de zussen hebben zo hun eigen geheime verlangens.

Circus Amersfoort

Schop je schoenen uit, trek je sloffen aan, we zijn thuis. Home is where the heart is en laat dat nou net het circus zijn. Waar de artiesten bankhangen, wasjes draaien, vliegen, muziek luisteren, gooien en zichzelf zijn. Dus ontspan, leg een kussen in je nek en je voeten omhoog. Dan kun je genieten van een homemade voorstelling door en met de jongeren van Cie CA, de voorstellingsgroep van Circus Amersfoort.

jeugdcircus Atleta

Jeudgcircus Atleta uit Warmond is al ruim 60 jaar actief. Veel verschillende acts worden getoond door de kinderen van 7-17 jaar. Jong en oud kijkt graag naar de voorstellingen waar de kinderen maandenlang voor trainen. Geniet van spanning en spektakel en kijk vol verbazing naar onze voorstellingen!

Acrodoorn

Circus Apeldoorn is een kleinschalig circus waar het draait om met plezier en op een laagdrempelige manier bezig zijn met circus. Een team van vrijwillige docenten geeft les aan kinderen vanaf 4 jaar (met hun ouders) en aan tieners. Daarnaast hebben we ook een groep voor volwassenen. Naast de reguliere lessen verzorgen we ook circuslessen op scholen en geven kinderfeestjes en optredens. We eindigen elk seizoen met een circusweekend voor de alle leden met de rest van hun gezin.

 

Gratis

14:00 - 14:30
14:00 - 14:30
14:00 - 14:30

Selecteer een dag om de beschikbare tijden te zien.

Locatie

Schouwburgplein Arena
Schouwburgplein, Rotterdam

Toegankelijkheid

Voor het reserveren van rolstoelplekken verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via het e-mailadres. info@circusstad.nl

Credits

Deel deze pagina:

Uitgelichte voorstellingen

Circusstad Gala 2024 - Header mobiel
Humans 2
Info & Tickets
Pss Pss - Compagnia Baccalá ©Geri Born
Info & Tickets
nl_NL

Tickets

Ga naar de inhoud