Het is bijna zover. Op zaterdag 1 mei presenteren wij de online première van ECHO én de virtuele aftrap van Circusstad Festival 2021. We zijn er vanaf klokslag 20.00 uur vanuit het oude Luxor Theater in Rotterdam.

We blikken in deze uitzending vooruit op het online programma dat Circusstad Festival presenteert in de meivakantie, de workshops én het fysieke festival in september. Natuurlijk staan we ook stil bij het afscheid van onze artistieke leider Maaike van Langen en stellen we haar opvolger aan je voor.

We wensen je veel plezier bij de wereldpremière van de artist docu Echo waar in opdracht van Circusstad Festival de afgelopen weken bijzonder hard is gewerkt door Yoka van Zuijlen, Nanko Goeting en hun geweldige team.

Programma 1 mei:

– 19:45 uur digitale inloop
– 20:00 uur welkom door Maaike van Langen en Dirk Evers
– 20:04 uur wereldpremière ECHO
– 20:16 uur introductie nieuwe artistieke leider Circusstad Festival
– 20:20 uur drinks & talks in Wonder.me

De uitzending begint om precies 20.00 uur en is te volgen via de homepage van circusstad.nl.

www.circusstad.nl

Je kunt de livestream ook bekijken via het streamkanaal:

https://pm-player-1.livecast.stream/

Na de uitzending ontmoeten we elkaar in wonder.me, de digitale omgeving om even na te praten. Het is aan te raden om wonder.me vooraf uit te proberen. Let op: dit programma draait alleen op Google Chrome of Microsoft Edge browsers. Mocht je aanwezig willen zijn bij de nazit dan kun je een van deze browsers beter nu al installeren.

Dit is de link naar Wonder.me:

https://www.wonder.me/r?id=82c5b2f4-b029-466b-bf02-fc6449614f36

Tot zaterdag 1 mei!

Met hartelijke groeten,

Maaike van Langen – artistiek leider
Dirk Evers – zakelijk leider