Als (junior) projectleider werkt je onder goede begeleiding zelfstandig aan de voorbereiding, organisatie en uitvoering van het project Stadsparade. Het is een leuke en leerzame functie waarbij je een spin in het web bent van de festivalorganisatie. Je hebt met alle afdelingen te maken en komt daardoor in de breedte veel te weten over de organisatie en het werkveld.

Tijdens de Stadsparade bezoekt Circusstad Festival vijf weken lang in alle wijken van Rotterdam scholen, pleinen, winkelcentra, verzorgingshuizen en evenementen om voorstellingen te spelen en het festival bekend te maken. We geven hiervoor opdrachten aan jonge circusartiesten om speciaal hiervoor een voorstelling te maken.

Als organisator van de Stadsparade ondersteun je de artiesten in hun voorbereiding en onderhoud je contacten met beoogde speellocaties. Je maakt de planning van zo’n 50 voorstellingen verspreid over de hele stad en coördineert de uitvoering ervan. Dit betekent ook dat je een team vrijwilligers aanstuurt.

Wij vragen
– Een enthousiaste en zelfstandige persoon met ‘aanpakken’ mentaliteit;
– Beschikbaarheid 18 – 24 uur per week van 1 februari t/m 7 mei 2023 (uitwerking in overleg);
– Bij voorkeur uit regio Rotterdam.

Wij bieden
– Een leuke en leerzame werkomgeving in een gezellig team;
– Een tijdelijk freelancecontract van februari t/m mei 2023
– Vergoeding naar CAO Theater en Dans, gecorrigeerd naar ZZP-tarief conform Code Fair Pay

Circusstad Festival laat je de magie van het nieuwe circus ervaren
Rotterdam Circusstad is hét festival voor innovatief circus in Rotterdam. Jaarlijks in de meivakantie organiseren we Circusstad Festival, waar het publiek zich vijf dagen lang kan verwonderen aan internationale hoogtepunten, nieuw circustalent en vele workshops. Vanuit het gratis toegankelijke festivalterrein op het Schouwburgplein nodigen we het publiek uit voor de voorstellingen in tenten, theaters en bijzondere locaties. Daarnaast speelt het festival met coproducties en talentprogramma’s jaarrond een belangrijke rol in de ontwikkeling en presentatie van jonge makers. Afgelopen editie trok het festival 32.000 geïnteresseerden.

Met Rotterdam Circusstad streven we bewust naar een diverse samenstelling van ons team.

Ready to join the circus?
Stuur je motivatie uiterlijk 30 november 2022 of neem contact op voor meer info met Dirk Evers, zakelijk leider van Circusstad Festival via dirk@circusstad.nl of 06-1922 8621