Met Circunstruction steunt stichting Rotterdam Circusstad elk jaar nieuwe projecten van jonge circusmakers. In 2022 zijn dat Harvey Cobb, Lily Schlinker & Janick Kremer en Susanna X Luna.

Testpubliek gezocht

Wij zijn benieuwd naar wat jij ervaart als je naar een voorstelling kijkt. Daarom zoeken wij enthousiastelingen  die graag naar theater gaan en meer willen weten over hoe een circusvoorstelling tot stand komt. Na de voorstelling kun je onder begeleiding van dramaturg Rodia Vomvolu jouw feedback geven op de voorstelling.

Heb jij interesse in het maakproces achter de uiteindelijke voorstelling? En wil je graag jouw bijdrage leveren aan het circus? Meld je dan aan voor een van de drie feedback-optredens. Iedereen is welkom.

Het feedbackgesprek wordt in het Engels geleid door Rodia Vomvolou. Zij is dramaturg en onderzoeker in podiumkunsten met een specialisatie in dans. Sinds een aantal jaren is zij betrokken als circusdramaturg bij Circunstruction, het jongtalentenprogramma van stichting Circusstad.

Geef feedback

Een feedbackontmoeting begint met het kijken naar een circusvoorstelling die nog in ontwikkeling is. Na het optreden wordt er een gezamenlijke analyse gemaakt op basis van wat je hebt gezien. Rodia Vomvolou gebruikt daarbij de Dasarts feedback methode. Bij ieder feedbackgesprek zal Rodia een korte lezing geven over een speciaal aspect uit de dramaturgie.

Speeldata en inschrijven

6 oktober – SKVR – Hennekijnstraat 6 – 10.00 uur
8 oktober – CIRCUSSTUDIO – Schiemond 20-22 – 14.00 uur
9 oktober – CIRCUS ROTJEKNOR – Dolf Henkesplein 15 – 16.30 uur

Het aantal plaatsen is beperkt! Graag aanmelden per mail via joerdis@circusstad.nl. Tijden zijn onder voorbehoud, je ontvangt vooraf per mail alle benodigde informatie.