Het is wederom gelukt. We hebben een spectaculaire reeks boeiende voorstellingen weten te strikken voor Circusstad Festival 2020. Met gepaste trots presenteren wij alvast onze vier grootste internationale klappers: FIQ, Passagers, Gat in de Lucht en Bloom.

Het complete programma van Circusstad Festival 2020 wordt op donderdag 26 maart bekend gemaakt.

Grand Opening – FIQ!

FIQ is de gedroomde opening van elk circusfestival. Een toffe cast van vijftien Marokkaanse acrobaten, breakdancers, football freestylers en taekwondisten en één dj raakt bij elke bezoeker een gevoelige snaar.

Passengers – The 7 Fingers

De voorstellingen van The 7 Fingers zijn een adembenemende mix van theater, moderne dans, virtuoze acrobatiek, clownerie, slapstick en poëzie, overgoten met een passende soundtrack. Altijd even verrassend als virtuoos.

Gat in de lucht! – Colokolo

Het Marokkaanse gezelschap Colokolo brengt urban circus van de bovenste plank met de Nederlandse première van Chouf le Chiel. Met deze zes atletische acrobaten uit Cassablanca springt het publiek 50 minuten lang een gat in de lucht.

Bloom – Cirkus Cirkör

De nieuwste productie Bloom van het vermaarde gezelschap Circus Cirkör uit Zweden is een schot in de roos. De Zweedse media spreken louter in superlatieven. Bloom is non-stop circus, een explosie aan acts.

Kaarten voor deze gewilde producties zijn vanaf nu te koop via www.circusstad.nl.