Double You

Be Flat

60 min | NL première

‘We blazen u van uw sokken’, zo voorspelt Ward Mortier lachend. Met collega freerunner en acrobaat Thomas Decaesstecker vormt hij het duo Be Flat. Voor hun nieuwste voorstelling ‘Double You’ komen de Gentenaren met z’n vijven. Verwacht veel speelplezier met muziek en acrobatiek voor alle leeftijden. 

Volledig uitverkocht waren vorig jaar de routevoorstellingen waarmee de Belgen van Be Flat vorig jaar honderden mensen tegelijk een knotsgekke, interactieve belevenis bezorgden. Voor het eerst staan de straatartiesten nu in het theater en wel meteen met twee voorstellingen tegelijk, want ‘Double You’ speelt aan beide kanten van een doek in het midden van de zaal.

‘We wilden eens de grenzen van het theater verkennen’, zo vertelt Ward Mortier. ‘Met veel onverwachte dingen, heel veel speelplezier en acrobatiek op niveau. Dat urban-achtige van onze voorstellingen buiten houden we erin, we zijn brutaal en vol levensvreugd. Het publiek gaan we weer verrassen en ze mogen zeker weer met ons meedoen.’

*Op zaterdag 6 mei is Double You van Be Flat ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking. Vooraf is er een meet & feel inleiding. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiodescriptie, door blinden en slechtzienden speciaal te horen via een draadloze koptelefoon. Heb je een visuele beperking? Kies bij het bestellen dan voor kaarten ‘met audiodescriptie’.

Locatie

Schouwburgplein - Chapiteau

Prijs

€10,00 - €18,00

Speeltijden

Tickets
Credits


Collectief: Thomas Decaesstecker, Mehdi Delanoeije, Ward Mortier, Dario Tabakov & Tars van der Vaerent
Dramaturgie: Craig weston
Lichtcreatie: David Carney & Elise Reculeau
Extern oor: Marie-anne standaert, Stijn Dickel & Celestin Massot
Extern oog: Zora Snake, Jesse Huygh, Sander Decuyper & Gianna Sutterlet
Kostuum: Ella Courvoisier & Perrine Ritter
Video: Zaur Kourazov​
Foto: Kathie Daneels (DGP)
Coproductie: Perplx, Dommelhof provinciaal domein, Cirklabo, Miramiro, Up-circus & performing arts
Residenties: Circuscentrum, Centre des arts sceniques, Dommelhof provinciaal domein, Latitude 50, Miramiro, Mcath, 30cc, Palestinian circus school, Perplx, cc De Grote Post & gc De Kroon
met de steun van: De vlaamse gemeenschap & stad Gent