Openbaar vervoer (Trein, tram en bus)

Het festivalterrein op het Schouwburgplein, Theater Rotterdam en De Doelen bevinden zich op drie minuten lopen van Rotterdam Centraal Station. Kom je met de metro of tram? Neem metrolijn D of E of tramlijn 4, 7, 8, 12, 21, 23, 24 en 25) en stap uit bij halte Stadhuis, Weena, Kruisplein of Centraal Station. Circusstad Festival is ook bereikbaar met buslijn 39 en 40. Voor het reizen met openbaar vervoer in Rotterdam heb je een OV-Chipkaart nodig.

Eigen vervoer

Het makkelijkst parkeer je in de parkeergarage onder het Schouwburgplein. Je kun de garage bereiken via de ingang tegenover Theater Rotterdam en via de Weenatunnel tegenover het Centraal Station.

Toets als bestemming in op je navigatie: Mauritsstraat 1 of Schouwburgplein 25. Reserveer vooraf online een parkeerplaats tegen een voordeliger tarief via www.parkereninrotterdam.nl.

Kom je van buiten Rotterdam? Dan zijn P+R plaatsen een goed alternatief. Op een P+R plaats parkeer je voordelig en reis je naar het centrum met het openbaar vervoer. Bekijk alle P+R parkeerplaatsen in Rotterdam.