Het succes van de extra editie in september geeft ons als organisatie het vertrouwen in de meivakantie van 2022 weer een vijfdaags evenement neer te zetten dat zijn weerga niet kent in Nederland. Onze nieuwe artistiek leider, Menno van Dyke, heeft inmiddels grote namen uit het internationale circustheater gestrikt onder wie de Duitse avant garde-jongleur Stefan Sing met zijn gezelschap en Captain Frodo, de rubberman die met veel humor elementen van de freakshow laat herleven.

Een primeur in circusland is het Circusstad Gala op vrijdagavond 6 mei in het nieuwe Luxor Theater. Tijdens deze feestavond passeren in een aanstekelijk tempo de tofste acts van zowel gevestigde namen als aanstormend talent.

Circusstad Festival 2022 heeft plaats van 4 tot en met 8 mei in Rotterdam. Kaarten voor het gala zijn binnenkort te bestellen via www.circusstad.nl.

We blikken vooruit op Circusstad Festival & Gala ’22!

Circusstad Festival geldt tevens als platform voor aanstormend talent. Op het gezellige festivalterrein zijn doorlopend workshops te volgen. De artiesten leren je er de fijne kneepjes van het vak. De trukendoos gaat nog verder open als de livemuziek start. Circusstad Festival kent buiten het festivalterrein op het Schouwburgplein nog een aantal speelvlakken in de stad waaronder Theater Rotterdam. Theater Rotterdam is met Luxor Theater, Codarts en Circus Rotjeknor initiatiefnemer/oprichter van dit betoverende evenement.

Save the date: 4 t/m 8 Mei 2022.