Circus betovert, circus doet iets met je, ongeacht je leeftijd. Die magie voert op 10, 11 & 12 september de boventoon tijdens de extra editie van Circusstad Festival 2021. Drie dagen lang zit het publiek op puntje van de stoel van verbazing en verwondering.

Circusstad Festival is inmiddels niet meer weg te denken uit Rotterdam. Circusstad Festival wordt internationaal geroemd om zijn originele hedendaagse circusproducties. Van dynamisch tot poëtisch, van spectaculair tot grappig, voor ieder wat wils.

Korte reportage Circusstad Festival 2019 (Rijnmond)

Circusstad Festival geldt tevens als platform voor aanstormend talent. Op het gezellige festivalterrein zijn doorlopend workshops te volgen. De artiesten leren je er de fijne kneepjes van het vak. De trukendoos gaat nog verder open als de livemuziek start. Circusstad Festival kent buiten het festivalterrein op het Schouwburgplein nog een aantal speelvlakken in de stad waaronder Theater Rotterdam. Theater Rotterdam is met Luxor Theater, Codarts en Circus Rotjeknor initiatiefnemer/oprichter van dit betoverende evenement.

Save the date: 10,11 & 12 september 2021!