Op zondag 8 mei is Nuye ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking. Vooraf is er een meet & feel inleiding. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiodescriptie, door blinden en slechtzienden speciaal te horen via een draadloze koptelefoon. Heb je een visuele beperking? Kies bij het bestellen dan voor kaarten ‘met blindentolk’.

NUYE
Voor het eerst weer knuffelen, aanraken, handen schudden. Hoe doe je dat na de lockdown? Met intrigerende houten attributen als een duikplank, een trap en een raadselachtige plank met gaten bereiden zes topacrobaten zich voor op de onafwendbare botsing met de buitenwereld.

In NUYE werken drie hechte acrobaten-duo’s samen: twee mannen (Maiol Pruna Soler en Francesco Germini), een vrouw-man duo (Abigail Neuberger en Luca Bernini), gecompleteerd met Laia Gómez Iglesias en Ona Vives Perez. Dit damesduo leerde elkaar kennen op de circusschool in Barcelona en ze studeerden in 2021 af aan Codarts Circus Arts in Rotterdam. Het is bijzonder dat zij al tijdens hun studie de kans kregen om te werken aan deze topvoorstelling.