Circusstad Festival zoekt enthousiaste vrijwilligers voor de Stadsparade!

In aanloop naar het Circusstad Festival organiseren we vanaf 21 maart tot en met 02 mei, de Stadsparade: hierbij spelen professionele artiesten vrolijke, muzikale en humorvolle voorstellingen op verschillende locaties door heel Rotterdam. Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die gedurende de Stadsparade mee willen om het festival te promoten op scholen, pleinen en andere interessante locaties in Rotterdam!
Als vrijwilliger reis je met de artiesten mee naar de locatie en enthousiasmeer je het publiek om naar Circusstad Festival te gaan.

Wat zoeken we?

– Enthousiaste flyeraars vanaf 15 jaar die op het publiek af durven te stappen

– Een beschikbaarheid van minstens 3 middagen in de periode van 21 maart tot en met 02 mei.
LET OP de meeste voorstellingen vinden plaats in de middag tussen 12:00 en 16:00 uur.Per dag ben je ongeveer twee uur bezig met het reizen, de voorstelling en het flyeren.

Wat bieden we:

– Een unieke ervaring om met professionele artiesten mee te reizen en een kijkje achter de schermen te nemen van een festivalproductie.

– Een vrijwilligersvergoeding van 20 euro per dag

Lijkt het je leuk om met ons mee te reizen tijdens de Stadsparade? Weet jij hoe je het publiek enthousiast kan maken voor circus? Stuur een mailtje met wat informatie over jezelf en je beschikbaarheid naar marjella@circusstad.nl

Als je nog vragen hebt kan je gerust contact opnemen via 06-47199480 of marjella@circusstad.nl