Circusstad Festival zoekt enthousiaste vrijwilligers voor de Stadsparade!

In aanloop naar het Circusstad Festival organiseren we vanaf 21 maart tot en met 30 april de Stadsparade: hierbij spelen professionele artiesten vrolijke, muzikale en humorvolle voorstellingen op verschillende locaties door heel Rotterdam. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die gedurende de Stadsparade mee willen om het festival te promoten op scholen, pleinen en andere interessante locaties in Rotterdam! Als vrijwilliger reis je met de artiesten mee naar de locatie en enthousiasmeer je het publiek om naar Circusstad Festival te gaan.

Wij zoeken:

· Enthousiaste flyeraars die op het publiek durven af te stappen

· Een beschikbaarheid van minstens 3 middagen in de periode van 20 maart tot en met 30 april. LET OP de meeste voorstellingen vinden plaats in de middag tussen 12:00 en 16:00 uur. Per dag ben je ongeveer twee uur bezig met het reizen, de voorstelling en het flyeren.

Wat bieden we:

· Een unieke ervaring om met professionele artiesten mee te reizen en een kijkje achter de schermen te nemen van een festivalproductie.

· Een vrijwilligersvergoeding

Lijkt het je leuk om met ons mee te reizen tijdens de Stadsparade? Weet jij hoe je het publiek enthousiast kan maken voor circus? Stuur dan een mailtje met wat informatie over jezelf naar debbie@circusstad.nl

Als je nog vragen hebt kan je gerust contact opnemen via 06 83 71 41 09 of debbie@circusstad.nl

Ik kijk er naar uit om samen met jullie de Stadsparade tot een succes te maken!