Circusstad Festival 2020 van de baan door coronavirus

Ook Circusstad Festival 2020 moet eraan geloven: het roemrijke circusfestival dat van 29 april tot en met 3 mei zijn tienjarige jubileum zou vieren in hartje Rotterdam is geannuleerd wegens de verscherpte maatregelen rondom de coronacrisis.

Tot gisteren is er keihard gewerkt aan wat volgens ons de beste editie van tien jaar Circusstad Festival zou worden. Met internationale topacts uit alle windstreken, bijzondere circusroutes, nieuw gescout talent en vertier voor jong en oud. We hadden dat zó graag met het publiek willen delen, maar ieders gezondheid staat nu voorop.
Maaike van Langen, artistiek leider van Circusstad Festival: “We hadden echt iets heel moois op de planning staan. Zo jammer voor de artiesten en de bezoekers dat dit grote circusfeest geen doorgang kan hebben. We kijken ondertussen vooruit. We zetten alles op alles voor een nog mooiere editie in 2021.” De data voor volgend jaar zijn zojuist vastgelegd. Circusstad Festival 2021 heeft van 5 tot en met 9 mei op en rond het Schouwburgplein in Rotterdam plaats.

EINDE PERSBERICHT

Voor vragen kan door de media contact op worden genomen met Dijlan van Vlimmeren, zij is te bereiken via 06-46129846 of via pers@circusstad.nl