Circus betovert, circus doet iets met je, ongeacht je leeftijd. Die magie voert van 1 tot en met 9 mei de boventoon tijdens Circusstad Festival 2021. Tien dagen lang zit het publiek op puntje van de stoel van verbazing en verwondering.

Circusstad Festival is inmiddels niet meer weg te denken uit Rotterdam. Circusstad Festival wordt internationaal geroemd om zijn originele hedendaagse circusproducties. Van dynamisch tot poëtisch, van spectaculair tot grappig, voor ieder wat wils.

Circusstad Festival geldt tevens als platform voor aanstormend talent. Op het gezellige festivalterrein zijn doorlopend workshops te volgen. De artiesten leren je er de fijne kneepjes van het vak. De trukendoos gaat nog verder open als de livemuziek start. Circusstad Festival kent buiten het festivalterrein op het Schouwburgplein nog een aantal speelvlakken in de stad waaronder Theater Rotterdam. Theater Rotterdam is met Luxor Theater, Codarts en Circus Rotjeknor initiatiefnemer/oprichter van dit betoverende evenement.

Save the date: 1 t/m 9 mei 2021!