Pers Circusstad Festival

Brand! communicatie verzorgt de complete marketing en communicatie van Circusstad Festival. Voor persinformatie of het opvragen van beeldmateriaal kunt u contact opnemen via pers@brandcommunicatie.nl of 010 43 33 500. 

Circusstad Festival trekt 20.000 bezoekers

Het Circusstad Festival dat afgelopen week van 29 april t/m 5 mei plaatsvond op en rondom het Schouwburgplein in Rotterdam beleefde een succesvolle derde editie. Het festival trok zo’n 20.000 bezoekers en daarmee was het drukker dan ooit. Vrijdag 3 en zaterdag 4 mei waren de drukst bezochte dagen. 

Circusstad Festival toonde zeven dagen lang circus dat bij de stad Rotterdam past; stoer, soms met een rafelrandje en met veel ruimte voor voorstellingen waarin urban arts en circustheater elkaar ontmoeten. Door karakteristieke artiesten werd het festival een ontroerend mensencircus.

Programma Circusstad Festival 2013 bekend

Het programma van de derde editie van Circusstad Festival in Rotterdam is bekend en vanaf nu te bekijken op de website. De optredens variëren van adembenemende luchtacrobatiek en indrukwekkend jongleerwerk tot betoverend theater en spectaculaire stunts.

De b-boys en b-girls van Lux Aeterna, opgericht door Jacob 'Kujo' Lyons (bekend van Run DMC's It's Like That en de film Step Up 2) komen uit Los Angeles om Circusstad Festival te openen met een poëtische en wervelende show. Lux Aeterna mixt de meest uiteenlopende dansvorm met bewegingstechnieken uit capoeira en circus en natuurlijk, breakdance / b-boying. Kujo weet het rauwe stedelijke te verheffen tot pure schoonheid.

3e editie van Circusstad Festival wordt harder, beter, hoger, sneller

Komend voorjaar raakt Rotterdam weer in de ban van adembenemende luchtacrobatiek, indrukwekkend jongleerwerk, betoverend theater en spectaculaire stunts. Het is tijd voor de derde editie van Circusstad Festival. Van 29 april tot en met 5 mei 2013  puilen verschillende tenten op het Schouwburgplein weer uit van internationale topvoorstellingen én het werk van jong talent. Ook Luxor Theater en de Rotterdamse Schouwburg dompelen zich weer onder in het nieuwe circus. Deze editie belooft nog groter en mooier te worden dan de twee voorgaande.